dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Welpentoernooi bij PKC opnieuw geslaagd

26 maart 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag organiseerde PKC voor de 26e keer een welpentournooi voor 21 verenigingen uit de regio. Ruim 400 spelertjes in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar kwamen ’s ochtends vroeg al naar de PKC-hal om daar te strijden tegen elkaar. Voor elke poule was er een eerste en een tweede prijs te verdienen, terwijl alle welpen na afloop een herinnering aan deze dag ontvingen. De jeugdcommissie organiseerde tussen de wedstrijden door allerlei spelletjes in de Oostpolderhal en daarbij was het springkussen uiteraard favoriet.

De beide hallen waren de gehele dag goed gevuld en alle kinderen keerden ‘s middags moe, maar tevreden weer huiswaarts.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!