zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Sportief Wandelen en Nordic Walking bij Passaat.

2 april 2007

PAPENDRECHT - Het voorjaar is al weer volop aangebroken, de avonden worden langer en we krijgen weer de voorjaarskriebels. Het wordt weer aantrekkelijk om in de buitenlucht in beweging te gaan komen. Maar om dat in je eentje te gaan doen is voor veel mensen een drempel die de oorzaak is dat het bij plannen maken blijft. En dat is jammer. Want het is toch algemeen bekend dat wij als goeddoorvoede westerlingen te weinig in beweging zijn. En dat regelmatig (sportief) bewegen de gezondheid bevordert en mensen beter in hun vel laat zitten.
Bij atletiekvereniging Passaat zijn ze zich van deze situatie bewust en bieden aan de bewegingsactiviteit zoekende medemens allerlei mogelijkheden en trainingsvormen om samen met anderen op stap te gaan.
Naast de reguliere hardlooptrainingen waaraan veel recreatielopers deelnemen biedt Passaat ook andere trainingsuren aan.
Op donderdagmiddag een jogginguurtje, Sportief Wandelen op maandag- en dinsdagochtend en donderdagavond en Nordic Walking op donderdagavond. Aan een uitbreiding van de Nordic Walking trainingsuren wordt hard gewerkt.
Belangstellenden kunnen eerst vrijblijvend een paar keer meedoen met een training om te ontdekken of een van deze activiteiten is wat ze zoeken.
Verdere informatie via het info-nummer 06-23022531 of de website www.avpassaat.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!