zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Extra vroege rit van de buurtbus

5 april 2007

PAPENDRECHT - Vanaf 2 april is de dienstregeling voor buurtbus 702 verbeterd. Op initiatief van de buurtbusvereniging heeft Arriva de dienstregeling uitgebreid. Op lijn 702 Groot Ammers – Papendrecht, wordt in de ochtend een extra rit gereden.

De eerste rit op 702 komt om 7.40 uur aan op Papendrecht, Veer. Dit is een verbetering voor met name scholieren, die nu ruim op tijd op school kunnen komen.

De wijziging van de dienstregeling is doorgevoerd omdat er meer reizigers met de buurtbus willen reizen dan voorzien. Hieruit blijkt het succes van de buslijn. Door op deze lijn een extra rit te rijden, kunnen er meer reizigers met de bus mee.

De gratis dienstregelingfolder van lijn 702 kunnen reizigers krijgen in de buurtbus of afhalen bij het gemeentehuis. Ook is de folder te bestellen op www.arriva.nl. Uiteraard worden de haltes weer voorzien van nieuwe halte-informatie met de aangepaste vertrektijden. Voor meer informatie kunnen reizigers contact op nemen met Arriva Klantenservice, telefoonnummer 0900-2022022 (€ 0,10 p.m.).

Lees meer over:

arriva buurtbus
Deel dit bericht met je vrienden!