dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

PKC naar finale in Ahoy

9 april 2007

PAPENDRECHT - In Groningen moest een eindsprint PKC de overwinning brengen. Na een eenvoudige zege in Papendrecht, had PKC het nu stukken moeilijker met Nic., dat thuis slechts 1 wedstrijd verloor in de competitie. Het onderlinge verschil werd gedurende de wedstrijd niet veel groter dan 1 of 2 doelpunten in het voordeel van de bezoekers. Pas in de laatste fase van de wedstrijd kon PKC toeslaan en stelde het de finaleplaats in Ahoy veilig; 17-20.
Bart de Wit was duidelijk de man van de wedstrijd.

In de andere play-off won DOS'46 van Dalto, zodat de finale om het Nederlands Kampioenschap Zaalkorfbal op zaterdag 14 april gespeeld gaat worden tussen PKC en Dos'46.

Foto: Peter Besemer

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!