maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Hartjes sparen voor het goede doel bij Voordeeldrogist Trekpleister

10 april 2007

PAPENDRECHT - Voordeeldrogist Trekpleister heeft sinds kort een bijzondere samenwerking met de Nederlandse Hartstichting. Middels een spaarprogramma kunnen klanten hartjes sparen die extra voordeel opleveren. Bij een volle spaarkaart met 25 hartjes ontvangt de klant € 2,50 korting óf kan de klant er voor kiezen het bedrag aan de Nederlandse Hartstichting te doneren. In dat geval verdubbelt Trekpleister het bedrag. Het is dus € 2,50 voor de klant óf € 5,00 voor de Nederlandse Hartstichting. Trekpleister, waar alles draait om health & beauty, wil met deze actie op deze wijze speciale aandacht geven aan het onderwerp gezondheid.


De spaaractie is herkenbaar aan de hartjes. In een speciaal 'Hart voor?' katern in het voordeelmagazine wordt elke twee weken een selectie van aanbiedingen opgenomen die worden gemarkeerd met hartjes. Bij de kassa ontvangt de klant per aanbieding één of meerdere hartjes op de stempelkaart. De aanbiedingen zijn zo aantrekkelijk dat een spaarkaart snel vol kan zijn gestempeld. De spaaractie gaat een jaar duren. De eerste weken ontvangt de klant een hartje per € 5,00 aankoopbedrag, ongeacht welke artikelen de klant koopt.


De Nederlandse Hartstichting is zeer blij met de actie. Hans Stam, directeur van de Hartstichting: "Voor ons geldt dat elke steun bij ons werk in de bestrijding van hart- en vaatziekten welkom is. Een spaaractie zoals Trekpleister heeft opgezet, is voor ons dan ook zeer welkome aandacht voor onze organisatie en ons werk. Want alleen dankzij giften van de Nederlandse bevolking, van het bedrijfsleven én de inzet van vrijwilligers kunnen wij het werk doen dat wij doen."

Deel dit bericht met je vrienden!