maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Kleuterhuwelijk in het gemeentehuis

12 april 2007

     

PAPENDRECHT, 13 april 2007 - Fabienne de Groot en Brian Ooijen, beide leerlingen van de Oranje-Nassauschool, zijn op donderdagmiddag 12 april in het huwelijk getreden. De voltrekking vond plaats op het gemeentehuis van Papendrecht. Natuurlijk waren alle kleuters van groep 1/2a en 1/2b er getuigen van.

Om 13.30u werden ze kinderen door burgemeester De Bruin ontvangen in de raadszaal. Hij hield een toespraakje en liet zijn mooie keten aan de kinderen zien. Na even wat gegeten en gedronken te hebben werd het tijd dat de ambtenaar van de burgerlijke stand ten tonele kwam om het huwelijk officieel in te luiden. Het jawoord kwam er zowel bij de bruid en bruidegom overtuigend uit, waarna de kus uiteraard niet mocht ontbreken. Vervolgens werden de ringen gewisseld en met een heuse akte en een echt trouwboekje, was dit huwelijk niet van echt te onderscheiden.

Na afloop stonden veel ouders en belangstellenden buiten te wachten om het kersverse paar te verwelkomen. Voor het bruidspaar stond een cabriolet klaar met chauffeur om dit wat vermoeide paar weer terug naar school te brengen.
Daar vond de receptie plaats en zo werd de feestelijke middag in stijl afgesloten.
Bekijk gerust de mooie foto's van deze stralende dag op www.oranje-nassauschool.net

Deel dit bericht met je vrienden!