Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe woonfolder Drechtsteden verschenen

17 april 2007

DRECHTSTEDEN – Wonen in een stad of dorp, aan het water, in het groen, in een jonge wijk of in een historische binnenstad. Wonen in vernieuwende architectuur of in de bouwstijl van de jaren dertig: Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht (samen de Drechtsteden) hebben het allemaal in huis. De keus in nieuwbouwwoningen wordt de komende jaren steeds groter. In 2007, 2008 en 2009 worden in de Drechtsteden 5.000 à 6.000 nieuwbouwwoningen opgeleverd.

In de nieuwe woonfolder ‘Op zoek naar een nieuwbouwwoning in de Drechtsteden’ die afgelopen is verschenen, staan meer dan 80 nieuwe woningbouwprojecten op een rij, variërend van eigentijdse appartementen aan de oevers van de rivier en landelijk gelegen woningen in Alblasserdam tot aansprekende woningbouwprojecten in de iets oudere buurten in Zwijndrecht en Dordrecht.

De folder is onder andere verkrijgbaar via makelaars in de Drechtsteden en via Intree Dordrecht, het nieuwe ontvangst- en informatiecentrum over Dordrecht en omgeving aan de Spuiboulevard 99 in Dordrecht. In Intree Dordrecht, dat op zaterdag 21 april open gaat, wordt het woningaanbod in de Drechtsteden gepresenteerd in een speciale ‘woonhoek’, met actuele digitale informatie over woonplekken en woningbouwprojecten in de Drechtsteden.

Lees meer over:

nieuwbouw
Deel dit bericht met je vrienden!