zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechtse fotograaf wint fotografieprijs

20 april 2007

PAPENDRECHT – Op de jaarlijkse NNP-dag (Nederlandse Nieuwsblad Pers) heeft freelance fotograaf Richard van Hoek de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie van 2006 gewonnen. Richard is vooral bekend als fotograaf van het AD en Het Kontakt.

De winnende foto kunt u hiernaast zien. Op donderdag 2 maart belandde een auto in de sloot en werd de automobilist bevrijd door de brandweer.

De jury bestond uit juryvoorzitter Jaap Herschel (fotojournalist en oud-bestuurslid van de NVJ), René Asselbergs (oud-mediasecretaris van de Raad voor Cultuur) en Joost Berends (fotograaf/docent fotografie). De jury was unaniem in haar keuze voor Richard van Hoek.

Zie ook Kort nieuws van 3 maart 2006 voor een uitgebreidere beschrijving van het ongeval.

Deel dit bericht met je vrienden!