zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Ruit ingegooid winkel Kerkbuurt

22 april 2007

PAPENDRECHT- Twee jongens van 14 jaar uit Sliedrecht en van 15 jaar uit Papendrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens vernieling van een ruit. Dit gebeurde op zondagavond 22 april 2007 omstreeks 18.00 uur bij een winkel in de Kerkbuurt. De jongens waren met een groep van ongeveer 5 jongeren en de ruit werd met een steen ingegooid. De eigenaar van de winkel ging achter de jongens aan. Hij wist de 15-jarige op de Matenasche Scheidkade aan te houden en rest ging er vandoor. Politieagent hielden op aanwijzing van de eigenaar de 14-jarige aan op de Westkil. Na verhoor zijn de verdachten heengezonden. De politie stelt een onderzoek in en verwacht nog meer jongens aan te houden.

Deel dit bericht met je vrienden!