Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Bromfietser gewond door val na vluchtpoging

26 april 2007

PAPENDRECHT – Een 17-jarige jongen uit Papendrecht is woensdagavond 25 april gewond geraakt nadat hij met zijn bromfiets ten val kwam. Surveillerende agenten reden in verband met drukte langzaam over de Burgemeester Keijzerweg. Voor het verkeerslicht op de Jan Steenlaan zagen de agenten een bromfietser stilstaan. Hij droeg geen helm. Bij het zien van de politiebus gaf de bromfietser gas en reed door rood heen de kruising op in de richting van de Wipmolen. Door de verkeersdrukte konden de agenten er niet direct achteraan. De weg vervolgend bij groen licht zagen de agenten de bromfietser op de Wipmolen tegen een hekwerk aanrijden met als gevolg dat de jongeman verderop werd gelanceerd. Hij had een grote snee in zijn voorhoofd die in het ziekenhuis moest worden gehecht. De agenten hebben verder niets ondernomen tegen de 17-jarige aangezien het gevolg van de vluchtpoging al een straf op zich is.

Deel dit bericht met je vrienden!