dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Afsluiten van openbare wegen ivm Wielerronde

16 mei 2007

PAPENDRECHT – Zaterdag 2 juni a.s. wordt de 54ste editie van de Wielerronde van Papendrecht verreden. Het parcours is net als voorgaande jaren uitgezet in de wijk Westpolder.

Tijdens de wielerronde zijn tussen 12.30 en 18.15 uur de P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan afgesloten voor alle verkeer. Het gebied tussen deze straten is per auto dan ook nauwelijks bereikbaar.

De winkels aan het Erasmusplein zijn, tussen de diverse wielerwedstrijden door, te bereiken via de Coornhertstraat en de Constantijn Huygenslaan naar de Heinsiusstraat (nabij Apotheek Centrum). Gelegenheid tot oversteken is circa 10 minuten mogelijk vanaf 15.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!