Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Speedo Kringfinales voor Geulzwemmers

11 juni 2007

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Dordrecht de Speedo Kringfinales gezwommen voor zwemmers tot en met 12 jaar. Elke leeftijdscategorie komt 5 of 6 maal aan bod en per nummer kunnen zich de snelste 24 zwemmers van de kring Rotterdam plaatsen.

Voor de Geul verschenen Sabrina de Graaf, Sophia van Maren, Latona Baart, Yaro Roodenburg, Djamari Oetringer, Jesse de Win en Tim Muller aan de start. Opvallend was de prestatie van Djamari Oetringer, die maar liefst 6 PR’s liet noteren, waarbij die van 16 seconden op de 400 vrij en bijna 13 seconden op de 200 wissel eruit sprongen. Jesse de Win zwom 3 PR’s bij elkaar, Latona Baart en Yaro Roodenburg lieten 2 PR’s noteren en Sabrina de Graaf en Tim Muller verbeterden zich 1 maal.

Er werden ook nog twee medailles gewonnen door Jesse de Win. Op de 100 school veroverde hij het zilver en zijn 50 meter tussentijd van 42.24 was goed voor het clubrecord onder de 11 jaar op deze afstand. Op de 100 rug pakte hij vervolgens een bronzen medaille. Op de 100 vrij en de 200 wissel viel hij met de vierde plek net buiten de medailles en hetzelfde overkwam Latona Baart op de 50 vlinder.

Het is nu even afwachten welke tijden voldoende waren om op 1 juli te mogen starten bij de Jaargangfinale, het NK voor deze jonge zwemmers.

Lees meer over:

De Geul speedo
Deel dit bericht met je vrienden!