maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Persoon aangehouden aan de Stellingmolen

12 juni 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op dinsdagavond 12 juni aan de Stellingmolen in Papendrecht een 22-jarige man aangehouden. De politie kreeg de melding binnen dat er gevochten zou worden aan de Stellingmolen.

Toen agenten hier poolshoogte kwamen nemen, werden zij aangesproken door een buurtbewoner. Hij gaf aan dat de jeugd hier veel overlast veroorzaakte door in de straat tegen schuttingen te voetballen. Bij aanspreken werden door de jeugd beledigende woorden geuit naar een andere buurtbewoner. Hierop is een 22 jarige verdachte uit Papendrecht meegenomen naar het politiebureau. Hij zal worden verhoord en er wordt proces verbaal opgemaakt. Er zal twee aangiftes opgenomen worden inzake vernieling en belediging.

Lees meer over:

stellingmolen gevecht
Deel dit bericht met je vrienden!