vrijdag 5 maart 2021

Alles over Papendrecht

Jasper de Win zwemt op Nederlands Jeugdkampioenschap

12 juni 2007

PAPENDRECHT - Dit weekend vonden in Eindhoven de Nationale Junioren Kampioenschappen zwemmen plaats. In het nieuwe zwembad de Tongelreep zwommen de beste junioren van Nederland tegen elkaar, in het 50 meterbad. Het is dus al een hele prestatie als een zwemmer hier mag starten.

Geulzwemmer Jasper de Win had zich voor drie afstanden weten te plaatsen en dit waren niet de lichtste afstanden: de 200 wissel, de 400 wissel en de 100 vrij. Op de 200 wissel slaagde hij erin om 2 seconden van zijn inschrijftijd af te zwemmen: hierdoor schoof hij 14 plaatsen omhoog op de ranglijst en eindigde als 23ste. Op de 100 vrij zwom hij in een nieuw PR naar de 40ste plaats en de 400 wissel leverde hem een 17e plaats op.

Lees meer over:

zwemmen jasper de win
Deel dit bericht met je vrienden!