Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Graffitispuiters betrapt op de Staringlaan

13 juni 2007

PAPENDRECHT – Tijdens een controle op woensdag 13 juni kregen agenten een melding dat er op de Staringlaan in Papendrecht een groep jongeren graffiti aan het spuiten was.

Daar aangekomen zagen de agenten dat één meisje uit de groep een spuitbus in haar handen had. Zij bleek samen met haar vriendin goudkleurige graffiti te hebben aangebracht op het trappenhuis van de flat waar zij zich bevonden. De beide meisjes uit Sliedrecht en Papendrecht, in de leeftijd van 11 en 12 jaar, werden daarop meegenomen naar het politiebureau. De zaak is overgedragen aan Bureau HALT. Ook de ouders zijn ingelicht. Na verhoor zijn de meisjes heengezonden.

Lees meer over:

graffiti Staringlaan
Deel dit bericht met je vrienden!