donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden na vernieling bromscooter

13 juni 2007

PAPENDRECHT- Op woensdagavond 13 juni heeft de politie een 19-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een bromscooter te hebben vernield.

De politie kreeg om 21.50 uur een melding dat een aantal jongeren fietsen aan het vernielen waren bij de sporthal aan de Lange Tiendweg. Toen agenten hier een kijkje kwamen nemen, troffen ze geen jongens aan. Wel werd er een vernielde bordeauxrode elektrische bromscooter (minibike) aangetroffen. Een getuige vertelde de agenten wie het voertuig vernield had. Aan de hand van het signalement kon de man even later in zijn woning worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld. De politie heeft nog geen melding of aangifte ontvangen van de eigenaar van de bromscooter.

Deel dit bericht met je vrienden!