donderdag 13 mei 2021

Alles over Papendrecht

Grote Reunie De lage Waard

21 juni 2007

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 september 2007 organiseert De Lage Waard een grootste reünie. Al heel wat oud-leerlingen hebben zich aangemeld.

Oud-leerlingen van De Lage Waard van vóór de fusie (inclusief wie is begonnen toen de dependance aan de v.d. Palmstraat nog bij ‘Dordrecht’ hoorde) en iedereen die leerling was aan de havo/vwo-afdeling, worden verwacht aan de Vijzellaan.

De oud-leerlingen van de toenmalige christelijke lts De Keijzerweerd, de Prins Bernhardmavo en csg De Molenwaard (inclusief de vroegere chr. mavo De Blokkerd en de chr. lhno en ihno De Elzenhorst), verwacht men aan de vmbo-vestiging aan de Burg. Keijzerweg.

Globaal is het tijdschema: ontvangst tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Er zijn diverse programma-onderdelen, waaronder vooral ontmoeting en enkele lessen door oud-docenten, en afsluiting om ca. 18.00 uur.

Aan de havo/vwo-vestiging wordt een kunstexpositie gehouden, omlijst met muziek. Oud-leerlingen die daaraan willen meewerken, worden verzocht contact met de school op te nemen. Om de kosten van deze dag te dekken, wordt iedere deelnemer gevraagd € 10,- te voldoen.

Voor meer informatie en inschrijving kan men terecht op www.delagewaard.nl onder ‘reünie’. De informatie over de reünie wordt regelmatig bijgewerkt, dus blijf kijken.

Lees meer over:

reunie De Lage Waard dlw
Deel dit bericht met je vrienden!