maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Martin Dekker nieuwe voorzitter PKC

26 juni 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen donderdagavond heeft Martin Dekker tijdens de algemene ledenvergadering van PKC/Café Bar de voorzittershamer overgenomen van Guus van Leerdam.

Na zes jaar voorzitterschap, waarin Guus van Leerdam vele hoogtepunten met de Papendrechtse club heeft beleefd, is het weer tijd voor een frisse blik in de Oostpolder. Guus heeft een aantal grootse projecten binnen de club begeleid zoals de invoering van de Korfbal League met alle eisen die daaraan gesteld werden, de organisatie van de Europacup in Papendrecht en niet het minste project, de realisatie van de Oospolderhal, waar met name PKC/Café Bar en de gemeente Papendrecht dankbaar gebruik van maken.

Martin Dekker krijgt met zijn benoeming een hele andere opdracht mee voor de komende jaren. Het KORFBAL op zich moet in de vereniging de 100% aandacht gaan krijgen. Dat wil zeggen een goede gefundeerde opleiding voor spelers en trainers, met als doel spelers op te leiden voor PKC/Café Bar 1 t/m 4 waarbij alle jeugdselectieteams op het hoogste niveau competitie spelen. De eerste stappen zijn hier reeds in gezet, maar het wordt nu zaak om dit verder inhoud te geven.
De club is blij in Martin Dekker de voorzitter te hebben gevonden die deze kar de komende jaren wil trekken.

Lees meer over:

korfbal pkc martin dekker
Deel dit bericht met je vrienden!