maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Echtpaar Verbij-Meesterman 65 jaar getrouwd

28 juni 2007

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht donderdag 28 juni om 11.00 uur het echtpaar Verbij-Meesterman in hun woning aan de P.S. Gerbrandystraat 75 en overhandigde een grote bos bloemen namens de gemeente. Het echtpaar was afgelopen zondag 24 juni liefst 65 jaar getrouwd.

Marinus Verbij is geboren op 23 maart 1921 te Leiden.
Augustina Meesterman is geboren op 13 juni 1921 te Amsterdam.

Rien en Stien, zoals ze meestal genoemd worden, zijn geboren in Amsterdam. Stien kwam uit een groot gezin waarin zij de oudste was en moest eigenlijk de rest van het gezin opvoeden en het huishouden doen.
Het paar kreeg een zoon in de oorlogsperiode (1943) en woonde lange tijd in Lelystad. Marinus Verbij werkte vele jaren voor De Bijenkorf. In zijn vrije tijd was hij dagelijks in zijn moestuin, waar altijd verse groente voor het gezin vandaan kwam.
Rien en Stien hebben twee kleinkinderen en twee achter kleinkinderen.

Foto: Richard van Hoek

Deel dit bericht met je vrienden!