zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Jesse de Win zwemt Jaargangfinale

2 juli 2007

PAPENDRECHT / DORDRECHT- Dit weekend was het Aquapulcabad in Dordrecht het toneel van de Jaargangfinale 2007, het Nationale Kampioenschap voor zwemmers tot 12 jaar. Elke leeftijdscategorie komt 4 of 5 maal aan de start en per nummer mogen de snelste 24 zwemmers van Nederland starten. De wedstrijd wordt gezwommen in het 50 meterbad, wat het extra zwaar maakt voor de zwemmertjes.
Geulzwemmer Jesse de Win had zich rechtstreeks geplaatst voor de 100 school en stond reserve op de 100 vrij en de 100 rug, wat altijd nog inhoudt dat hij ook op deze twee afstanden in de top 30 van zijn leeftijd staat. Helaas voor hem viel er verder niemand af zodat hij alleen op de 100 school mocht starten. Tussen de snelste minioren 5 van het land zwom hij naar een verdienstelijke twaalfde plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!