dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Incident op kermis meisje (14) aangehouden

11 juli 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op woensdagmorgen 11 juli een 14-jarig meisje uit Dordrecht aangehouden in haar ouderlijk huis. Ze wordt verdacht van mishandeling van een 18-jarige vrouw uit Papendrecht op 28 mei j.l. op de kermis op de Markt in Papendrecht. Bij de 18-jarige werd toen deels de vingertop afgebeten bij een vechtpartij.
De Papendrechtse zat in de botsauto’s waarbij ze tegen het autootje van twee meiden botste. Dit zou op een uitdagende manier zijn gebeurd waardoor de vrouwelijke inzittenden dit niet konden waarderen.

Bij de tweede keer “botsen” ontstaken de twee meiden (zusjes) in woede. Er ontstond een vechtpartij tussen de 18-jarige en de 14-jarige waarbij laatstgenoemde de 18-jarige zodanig hard in de vinger beet dat zij hierbij deels haar vingertop verloor. Het slachtoffer ging direct naar het ziekenhuis waar zij op de spoedeisende hulp werd behandeld. De vingertop is niet teruggevonden.

De 14-jarige heeft bekend dat zij degene was die betrokken was bij de vechtpartij. Haar 13-jarige zusje zou er alleen bij hebben gestaan maar niet mee hebben gedaan aan de mishandeling. De politie heeft ook haar gehoord. Na verhoor is de 14-jarige heengezonden. In overleg wordt er naar een passende straf gekeken.

Lees meer over:

aangehouden vingertop
Deel dit bericht met je vrienden!