Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Brandstichting: Jongeman aangehouden

19 juli 2007

PAPENDRECHT- Een 18-jarige jongeman uit Papendrecht is in de nacht van woensdag op donderdag 19 juli aangehouden. Hij wordt verdacht van brandstichting. Om omstreeks 00.45 uur kreeg de politie een melding dat er geprobeerd was een caravan in brand te steken aan het Bosbesplein. Het brandje kon tijdig gedoofd worden waardoor de schade aan de caravan meeviel.

De eigenaar van de caravan heeft aangifte van brandstichting gedaan. Aan de hand van het signalement dat een getuige aan de politie had doorgegeven, kon de verdachte even later aan de Stellingmolen worden aangehouden. Hier had hij ook getracht een auto in brand te steken. De jongeman vertelde de politie dat hij de brand juist wilde doven en dat daarom zijn handen zo vies waren. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

brandstichting bosbesplein
Deel dit bericht met je vrienden!