dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Voor bijna 14.000 euro aan sigaretten gestolen

4 augustus 2007

PAPENDRECHT – In de nacht van zaterdag 4 augustus op zondag 5 augustus is ingebroken in een tankstation aan de Burgemeester Keijzerweg. Onbekenden zaagden het dak open waarna in het pand werd binnengekomen. De dieven namen sloffen sigaretten mee met een totaalwaarde van bijna 14.000 euro.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en de Unit Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld.
Mogelijk zijn er getuigen van deze inbraak. Wie heeft iets verdachts gezien in de nacht van zaterdag 4 augustus op zondag 5 augustus in de omgeving van het tankstation aan de Burgemeester Keijzerweg? Mogelijk zijn er mensen die aanwijzingen hebben voor de politie. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief)

Deel dit bericht met je vrienden!