Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

78-Jarige slachtoffer van zakkenrollers

4 augustus 2007

PAPENDRECHT – Een 78-jarige minder valide vrouw uit Papendrecht is zaterdagmorgen 4 augustus omstreeks 11.45 uur slachtoffer geworden van een groep zakkenrollers. In diverse winkels op winkelcentrum Den Briel werd de vrouw aangesproken door verschillende mensen. De een stond wel erg dichter achter haar bij het pinnen, een ander vroeg haar iets bij een kledingwinkel over kleding, en weer een ander vroeg iets over een artikel in de supermarkt. De vrouw wimpelde de personen af maar toen ze de flat aan de Jan van Goijenstraat binnenliep, werd ze toch slachtoffer. Tegelijkertijd met de vrouw liepen een onbekende man en vrouw mee naar binnen.

Ook zij vroegen weer iets aan de 78-jarige. Op dat moment werd haar portemonnee gerold.  Met de gestolen bankpas werd door de dieven een bedrag van 1200 euro gepind. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.
Het zou gaan om een groep van zo’n vijf personen, 1 vrouw/vier mannen. Allen zijn  zigeunertypes met donker haar en donkere kleding. De politie stelt een onderzoek in. Indien er getuigen zijn die iets verdachts hebben gezien dan worden zij verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Deel dit bericht met je vrienden!