zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Mishandeling op de N3

7 augustus 2007

PAPENDRECHT – Een 28-jarige man uit Den Haag is dinsdagmiddag 7 augustus aangehouden op de N3 bij Papendrecht. De man sloeg een 35-jarige man uit Dordrecht op zijn gezicht na een aanrijding op de N3. Het slachtoffer werd op zijn kaak geslagen waardoor een kies afbrak en hij een kneuzing in het gezicht opliep. Zijn zwangere vrouw die naast hem in de auto zat, werd niet geraakt maar vanwege de schrik wel voor de zekerheid gecontroleerd in het ziekenhuis.
De verdachte stond met zijn trekker met oplegger –een bijzonder transport - voor het stoplicht bovenaan de afrit A15 ter hoogte van Papendrecht (komend vanuit de richting Rotterdam).

De vrachtwagenchauffeur stond in verband met de breedte van het transport op het midden van beide rijstroken. De 35-jarige man kwam in zijn personenauto aanrijden en sorteerde links voor, dicht naast de oplegger. Op het moment dat het stoplicht op groen sprong, moest de personenauto uitwijken en gas geven om weer voor de vrachtwagen te komen. Op het moment dat de personenauto voor de vrachtwagen kwam, raakte de trekker met oplegger de personenauto.

Dit ging niet met veel snelheid maar door de botsing ging wel het achterlicht van de personenauto stuk. Beide bestuurders stapten uit waarop de situatie escaleerde. De politie werd ingeschakeld die de man aanhield. Op het bureau bekende de chauffeur fout geweest te zijn. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. Het slachtoffer heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Lees meer over:

mishandeling n3
Deel dit bericht met je vrienden!