woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Verdacht van bedreiging en vernieling

7 augustus 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op dinsdagmiddag 7 augustus een 37-jarige man uit Den Haag aangehouden in de Stellingmolen. Hij wordt verdacht van vernieling en bedreiging van zijn bijna ex-vrouw. De man stond die middag ondanks een contactverbod in de tuin bij zijn vrouw. De twee leven gescheiden. In het bijzijn van de politie voerden de twee een gesprek met elkaar.

Na afronding van het gesprek ontstond er discussie waarbij de man de tuin inliep. Hij werd woedend en uitte bedreigingen richting de vrouw. Daarbij vernielde hij een ruit van de woning door er een tuinstoel tegen aan te gooien. Ook trok hij een tuinhekje uit de grond. De agenten brachten de man onder controle en namen hem mee naar het politiebureau. Daar is hij in verzekering gesteld. De vrouw heeft aangifte gedaan van bedreiging en vernieling.

Lees meer over:

bedreiging stellingmolen
Deel dit bericht met je vrienden!