woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Jongens met stroomstootwapen aangehouden

14 augustus 2007

PAPENDRECHT – Vier jongens, twee van 18 jaar uit Papendrecht, een 19-jarige man uit Dordrecht en een 21-jarige Rotterdammer zijn op dinsdagmiddag 14 augustus door de politie aangehouden omdat in de auto waarin zij zaten een stroomstootwapen werd aangetroffen. Agenten controleerden de inzittenden van de auto op een parkeerplaats aan de Andoornlaan.

In de auto troffen de dienders een stroomstootwapen aan. Wie de eigenaar daarvan was, wilden de jongens niet zeggen. Daarop werden ze alle vier aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor zijn drie van de vier verdachten heengezonden, een van de 18-jarigen, een bekende veelpleger, is in verzekering gesteld. Naar hem wordt een nader onderzoek ingesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!