Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechter overleden na aanrijding op lindtsedijk in zwijndrecht

28 augustus 2007

ZWIJNDRECHT - Een 52-jarige man uit Papendrecht is op donderdagavond 23 augustus om het leven gekomen na een aanrijding op de Lindtsedijk in Zwijndrecht ter hoogte van de Kerkweg. De man reed op zijn fiets op het fietspad langs de Lindtsedijk. Hij wilde ter hoogte van de Kerkweg oversteken. Op dat moment werd hij geschept door een auto die hem van achteren naderde. Het slachtoffer werd in zeer kritieke toestand naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht waar hij korte tijd later overleed.


De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden. Deze 26-jarige man (woonplaats vooralsnog niet bekend) heeft vermoedelijk te hard gereden. Hoe hard de bestuurder precies heeft gereden, wordt onderzocht door de verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeers Ondersteuning (RVO). Zij hebben sporen op het wegdek veiliggesteld om te kunnen vaststellen hoe hard de man precies heeft gereden.

Deel dit bericht met je vrienden!