Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Goede start Drechtstreek

3 september 2007

PAPENDRECHT - Bij de start van de competitie is Drechtstreek er in geslaagd om de eerste uitwedstrijd meteen met een overwinning af te sluiten. Tegenstander Arkel werd met 0-1 verslagen. Al in de vijftiende minuut scoorde Stefan Jonkman het enige doelpunt van de wedstrijd door een teruggelegde bal van Peter van de Merwe van ruime afstand in de rechter bovenhoek te schieten. Tien minuten later ontsnapte Arkel aan de 0-2 opnieuw door een keiharde kogel van Stefan Jonkman.

Ook in de tweede helft probeerde Arkel met man en macht aan de druk van Drechtstreek te ontkomen maar veel echte scoringskansen creëerde men niet.
Een kwartier voor het eind kopte Jan Abaisa namens Drechtstreek nog keihard op de lat maar verdere doelpunten bleven uit.

Het ziet er naar uit dat Drechtstreek door de komst van enkele nieuwe spelers aan kracht heeft gewonnen. Met name doelman Marco Bogaard, middenvelder Martijn de Jong en aanvaller Jan Abaisa zijn aanwinsten waarmee Drechtstreek minder kwetsbaar is geworden dan in het afgelopen seizoen.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!