Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Hs1 DES'72 - Snelwiek 30-12

10 september 2007

PAPENDRECHT - Sinds jaren stond er weer een sterk eerste team op het buitenveld van DES, dit komt doordat een aantal spelers hebben besloten om niet langer bij HAR&O te blijven handballen. Dit team wordt aangevuld met jeugdspelers, die een na jaar afwezigheid, ook weer bij DES komen spelen. Het nieuwe team wordt een mix van zeer veel ervaring (ere-eerste divisie) en jonge spelers. De tegenstander van vandaag was Snelwiek 1 uit Schiedam. Het werd al snel duidelijk dat de Schiedammers geen enkele kans hadden tegen dit DES team. Ondanks dat het voor een aantal spelers aan DES-zijde lang geleden was dat zij op het asfalt in competitie verband speelde kon Snelwiek het de Papendrechters geen moment moeilijk maken.
Met een voorsprong van 16-6 konden de mannen van de thee genieten.
Ook na de rust speelde DES een versnelling te hoog voor Snelwiek en de eindstand werd 30-12 in het voordeel van DES'72.


Bijschrift foto: DES Routenier Erik Klaare heeft het scoren nog niet verleerd. Foto: Jan Bezemer

Lees meer over:

handbal des 72
Deel dit bericht met je vrienden!