Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Man doorgereden na aanrijding op de Visschersbuurt

17 september 2007

PAPENDRECHT -Maandagochtend 17 september is een 25-jarige man uit Papendrecht gewond geraakt bij een aanrijding op de Visschersbuurt. Het slachtoffer had op zijn fiets een auto, vermoedelijk een VW Golf station met een Duits kenteken, ingehaald. Korte tijd later tikte deze auto hem van achteren aan waardoor hij ten val kwam. De onbekend gebleven automobilist reed door. De Papendrechter heeft vermoedelijk enige tijd op de grond gelegen voordat hij zelf omstreeks 5.30 uur de hulpdiensten inschakelde. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk zijn er getuigen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over het voertuig. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

aanrijding visschersbuurt
Deel dit bericht met je vrienden!