Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding op kruising Burgemeester Keijzerweg en Pieter Zeemanlaan

28 september 2007

PAPENDRECHT –  Op maandagavond 17 september 2007 omstreeks 21.15 uur vond op de kruising Burgemeester Keijzerweg met de Pieter Zeemanlaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Op de kruising waren de verkeerslichten buiten werking. Een personenauto, bestuurd door een 39-jarige man uit Papendrecht, kwam vanuit de richting Sliedrecht en sloeg linksaf om de Pieter Zeemanlaan in te rijden.

Hij verleende geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Papendrecht, die over de Burgemeester Keijzerweg in de richting Sliedrecht reed. Een aanrijding volgde. De 39-jarige man liep een hoofdwond  op. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd.

Lees meer over:

aanrijding
Deel dit bericht met je vrienden!