woensdag 28 juli 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding bij rotonde op de Veerweg

3 oktober 2007

PAPENDRECHT – Op de Veerweg zijn dinsdagmiddag 2 oktober drie auto’s op elkaar gebotst. Een 42-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam reed op de Veerweg in  de richting van de Burgemeester Keijzerweg. Voor de rotonde op de Burg. Keijzerweg stopte zij in verband een rij wachtende automobilisten voor de rotonde.

De bestuurder achter haar remde ook op tijd maar de bestuurder daarachter – een 44-jarige man uit Breda - zag het te laat en botste tegen zijn voorganger. De bestuurster van deze middelste auto – een 33-jarige vrouw uit Papendrecht – werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht in verband met pijn in de nek. Gelukkig bleek er geen sprake te zijn van ernstig letsel.

Deel dit bericht met je vrienden!