maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Proserve biedt scouts onderkomen voor Internet Jamboree

8 oktober 2007

PAPENDRECHT - Vanaf vrijdagavond 19 oktober 22.00 uur tot zondagavond 21 oktober 23.59 vindt de jaarlijkse Jamboree on the internet plaats. Het thema dit jaar is “Around the World in 50 hours”. De JOTI maakt onderdeel uit van het al langer bestaande JOTA , Jamboree on the air, een wereldwijd gevierd scoutingevenement waar duizenden scouts met elkaar contacten proberen te leggen, waar dan ook ter wereld. ProServe toont haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt de scouts het hele weekend toegang tot haar splinternieuwe bedrijfspand waar ze gebruik kunnen maken van alle benodigde faciliteiten om dit bijzondere evenement te laten slagen.

Arrien Stegehuis van Scouting Papendrecht geeft aan bijzonder blij te zijn met de ondersteuning die hij van ProServe krijgt om dit evenement te kunnen organiseren. “Jongeren zijn tegenwoordig bijzonder behendig met computers. Tijdens dit evenement proberen we daar gebruik van te maken en laten we ze contact leggen met scouts overal op de wereld van wie hun dagelijkse leven er wellicht heel anders uitziet. Zo leer je nog wat van elkaar! Voor online gamen en films kijken blijft er
ook vast wat tijd over. “

Over JOTI:
De Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet worden georganiseerd door het World JOTA-JOTI Team van het World Scout Bureau in Genève en staan open voor alle Scoutinggroepen die via hun landelijke organisatie zijn aangesloten
bij de World Organisation of the Scout Movement (WOSM) of de World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS). Het doel van de JOTA-JOTI is het leggen van contacten over de gehele wereld met de leden van deze beide organisaties om informatie en spelideeën uit te wisselen en vriendschapsbanden aan te knopen.

Lees meer over:

scouts proserve jamboree
Deel dit bericht met je vrienden!