Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Verkeersconflict op de Burgemeester Keijzerweg

15 oktober 2007

PAPENDRECHT –Op maandagmiddag 15 oktober omstreeks 13.35 uur zijn een 56-jarige man uit Dordrecht en twee mannen van 19 (uit Alblasserdam) en 20 jaar (uit Rotterdam) met elkaar slaags geraakt op de Burgemeester Keijzerweg ter hoogte van de kruising met de Hoogendijk. Dit gebeurde na irritatie in het verkeer.
De 56-jarige man reed in de auto op de Burgemeester Keijzerweg, hij kwam uit de richting Alblasserdam. Hij irriteerde zich aan de lage snelheid van een auto die een paar auto’s voor hem reed. Op het moment dat hij de inzittenden van deze auto passeerde, maakte hij een gebaar naar hen. Vervolgens escaleerde de situatie. Beide bestuurders stopten ter hoogte van de Hoogendijk waar er over en weer gescholden.

De betrokkenen stapten alledrie uit waarna de 56-jarige man zou zijn geschopt en geslagen door de twee. Hij viel hierdoor op de grond en raakte gewond aan zijn neus. De politie werd ingeschakeld die een aangifte opnam van de oudere man. De twee andere mannen meldden zich later die middag op het politiebureau waar ze werden aangehouden. Beide partijen doen aangifte tegen elkaar. De politie stelt een onderzoek in naar het incident.
Getuigen en/of anderen die meer weten van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Deel dit bericht met je vrienden!