Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Grootschalig onderhoud aan Papendrechtse brug

19 oktober 2007

PAPENDRECHT - Aanstaande zondag 21 oktober wordt er groot onderhoud gepleegd aan de Papendrechtse brug. Tevens vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats. De N3 is daarom zondag van 0.00 uur tot 18.00 uur afgesloten tussen de A15 (oprit 23 naar de N3) en de Provincialeweg (afrit Dubbeldam). De oprit Provincialeweg Dordrecht richting de A16 bij Dubbeldam is gewoon open. Verkeer wordt lokaal en grootschalig omgeleid via de A15 en de A16 met gele borden.

Vanaf 08.00 uur is het gedeelte tussen de A15 (oprit 23) en de afrit Papendrecht weer open. De werkzaamheden vallen in de op-een-na hoogste categorie, namelijk: Grote hinder, meer dan 10 minuten extra reistijd. Zondag 28 oktober wordt de weg in de andere richting afgesloten voor dezelfde werkzaamheden.

Lees meer over:

onderhoud papendrechtse brug
Deel dit bericht met je vrienden!