maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester de Bruin reikt prijs uit bij 20 jarig jubileumfeest Galerie AITOBO

22 oktober 2007

PAPENDRECHT -De burgemeester van Papendrecht was de eregast op zaterdag 22 oktober bij Galerie AITOBO aan de Zernikelaan in Papendrecht. Aanleiding voor het feest was het 20 jarig bestaan van de Japanse Galerie. Een exclusieve Japanse Hakata pop was de hoofdprijs van de loterij die onder de bezoekers werd gehouden. De winnares kreeg de prijs uit handen van de Papendrechtse Burgervader op passende wijze uitgereikt.

Enkele honderden bezoekers brachten die middag een bezoek aan AITOBO, waar demonstraties werden gehouden van Japanse zwaardvechtkunst en Japanse bloemschikkunst. Ook was er een concert met de Koto (Japanse vloerharp) en werden alle bezoekers getrakteerd op Japanse poffertjes.

Naomi Mikami, de Japanse eigenaresse van AITOBO,  is tevreden met de opkomst. Bezoekers vanuit alle delen van het land weten inmiddels de weg naar AITOBO te vinden voor de aankoop van bijzonder porselein, aardewerk en schilderijen uit Japan. “Maar”, voegt Mevrouw Mikami er fijntjes aan toe, “ik ben net zo blij met de Papendrechtse bezoekers die voor een origineel kado naar AITOBO komen”.

Tot eind november hebben de Papendrechters nog een extra reden om bij AITOBO langs te gaan: elke bezoeker wordt bij een aankoop getrakteerd op een gratis beker van Japans aardewerk.

Galerie AITOBO is geopend op vrijdag van 13.00-18.00 uur en op zaterdag van 12.00-17.00 uur.
Voor meer informatie neemt u contact op met Noami Bom-Mikami, tel. 078 6410156 of kijk op www.xs4all.nl/~aitobo.

Bijschrift foto: Burgemeester De Bruin in gesprek met Naomi Mikami onder het genot van Japanse poffertjes.

Deel dit bericht met je vrienden!