zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Schakers naar tweede ronde

29 oktober 2007

PAPENDRECHT -De schakers van Papendrecht/Alblasserdam hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van de bekercompetitie. Ontspanning uit Ouddorp werd verslagen met 3-1.

Bert Terlouw boekte de eerste winstpartij. Philip Kraaiveld verschalkte zijn tegenstander in een pionneneindspel en Kees van Meerkerk trok via een offer het initiatief naar zich toe. Hij bouwde dit zorgvuldig uit en wist na een lange partij zijn tegenstander tot overgave te dwingen.

De partij van Marius de Wit was toen voor het eindresultaat niet meer van belang. Zijn tegenstander wist de eer voor de Ouddorpers te redden.

In de interne competitie viel Magnus Souverein weg uit de kopgroep door een nederlaag tegen Jo Pattinama. In de B-groep kwam Wim de Koning alleen aan de leiding, doordat Johnny Nap en Gerrit de Jong remise tegen elkaar speelden.

Deel dit bericht met je vrienden!