maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Week Papendrechtse schaatspret afgesloten

12 november 2007

PAPENDRECHT -Ter afsluiting van een week schaatspret bedankte burgemeester C.J.M. de Bruin vrijdag 9 november alle vrijwilligers en in het bijzonder Leon Zonneveld en Wesley Spits voor de vele vrije uren en de onmisbare hulp bij het beheer van de schaatsbaan. In weer en wind hielpen zij de baan schoonhouden, schaatsen uitgeven, slijpen en zelfs opbouwen en afbreken.

'Wesley en Leon, jullie zijn er het persoonlijke bewijs van dat Papendrechtse jongeren ook positief in het nieuws kunnen komen en daar ben ik erg blij om', aldus een trotse burgemeester. Een cd-bon en dikke zoenen van de dames van het organisatiecomité ("zonder jullie hadden we het nóóit gered!") waren hun beloning.

Ook voor Specialice (de verhuurder van de schaatsbaan) bleef dit niet onopgemerkt; zij benaderden Wesley en Leon met het verzoek om dit vaker te komen doen – maar dan tegen betaling.

Foto: Chris Wijmans

Deel dit bericht met je vrienden!