donderdag 5 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester en wethouders bezoeken expositie

14 november 2007

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin en de overige leden van het college van B & W van Papendrecht hebben vanmiddag de exposite bezocht die is samengesteld uit werken uit de collectie De Rietgors. Zij kregen een rondleiding langs alle werken met uitleg over de kunstenaars en aandacht voor Harm Luigies, die de collectie in 1972 schonk aan de gemeente.

De collegeleden hadden veel waardering voor de inzet van de leden van de Vereniging Vrienden van de Rietgors, die in samenwerking met de Rabobank deze tentoonstelling mogelijk hebben gemaakt. Ook de getoonde kunstwerken zelf oogstten bewondering. "Prachtig!", schreef wethouder Joop Tegelaar in het gastenboek.

Het bezoek door het college werd door de organisatoren zeer op prijs gesteld. Wel vinden zij het jammer, dat nog slechts één gemeenteraadslid gehoor heeft gegeven aan de herhaalde uitnodiging deze exposite van Papendrechts cultuurbezit te komen bekijken. De tentoonstelling duurt nog tot en met 23 november.

Deel dit bericht met je vrienden!