maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding op de Veerweg

25 november 2007

PAPENDRECHT – Op de Veerweg ter hoogte van winkelcentrum Den Briel heeft donderdagmiddag 24 mei een aanrijding plaatsgehad tussen een auto en een fietser met daarop twee broertjes. De auto – bestuurd door een 22-jarige man uit Dordrecht – reed op de Veerweg. Hij kwam uit de richting van waar het nieuwe winkelcentrum wordt gebouwd.  Ter hoogte van winkelcentrum Den Briel stak een 15-jarige jongen uit Papendrecht op de fiets over. Achterop zat zijn 12-jarige broertje.

De automobilist zag hen te laat en de 12-jarige jongen die achterop zat werd van de fiets gereden. Hij viel en werd door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis in verband met een diepe vleeswond in zijn been. Vermoedelijk is het zicht van de automobilist belemmerd door een bouwkeet die staat aan rechterkant van de weg.

Deel dit bericht met je vrienden!