donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

De Geul zwemt tweede ronde ZRO competitie

3 december 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag werd in Papendrecht de tweede ronde van de regionale ZRO competitie gezwommen. Na deze tweede wedstrijd wordt bekeken wie er in welke poule gaat zwemmen en het streven van de Geul is om in de B-competitie uit te komen. Er werd zaterdag goed gezwommen en het was bovendien een wedstrijd waarbij maar liefst 7 clubrecords sneuvelden. Robbert Donk zwom in 2.03.08 naar een nieuw clubrecord en een derde plaats op de 200 vrij heren.

Wouter de Win werd tweede op de 100 vlinder bij de heren in eveneens een nieuw clubrecord van 1.00.46. Jasper de Win haalde in de categorie junioren 4 op de 100 wissel een zilveren medaille en zijn tijd van 1.09.25 was goed voor het clubrecord onder de 14 en onder de 15 jaar. Tijdens de 200 wissel scherpte hij vervolgens het clubrecord op de 50 vlinder aan tot 30.57.

Jesse de Win zwom bij minioren 4 naar het goud op de 100 vrij in een nieuw clubrecord van 1.11.48 en op de 50 rug zette hij het clubrecord onder de 11 jaar op 37.14. Debby van Steenderen haalde op de 50 rug een bronzen medaille in de categorie meisjes junioren 3 en Djamari Oetringer zwom naar het brons op de 100 vrij in deze categorie. Op de 100 wissel meisjes jeugd was er brons voor Carmen Baart en de 50 vrij jongens junioren 4 leverde Jasper de Win het brons op.

Op de 4x50 wissel estafette voor jongens junioren 4 werd het zeer jonge team met Jeroen van Dijk, Jesse de Win, Jasper de Win en Tim Muller mooi derde. Het herenteam met Ivan van Omme, Yuri van Omme, Wouter de Win en Robbert Donk sloot een enorm spannende 4x50 vrij estafette af met een prachtige eerste plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!