zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Gratis openbaar vervoer

5 december 2007

DRECHTSTEDEN - Een sfeervolle kerstmarkt en natuurlijk: heel veel mooie winkels in kerstsfeer. In deze periode is er in het Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden gebied (DAV-gebied) van alles te doen en te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Dordrecht om je inkopen te doen, of ga heerlijk genieten van alles wat kerst zo sfeervol maakt.

Speciaal voor de klanten biedt Arriva in december gratis of goedkoop openbaar vervoer aan:
- Tijdens de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag is het openbaar vervoer in het DAV-gebied gratis. Het gratis OV geldt voor alle buslijnen van Arriva in Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.
(met uitzondering van het Vraagafhankelijk Vervoer bijv. beltaxi.)
- Vanaf 23 december 2007 t/m 7 januari 2008 kunt u tijdens de basisschoolvakantie met 40% korting reizen met de trein op de Merwede-Lingelijn.
- Aangepaste busdienstregeling in Dordrecht. De bussen in de stad (lijn 1,2,3,4,5,7,9 en 10) rijden tijdens de kerstvakantiedienstregeling de normale dienstregeling. Dit betekent voor u meer businzet en daardoor meer openbaar vervoer dan tijdens de andere vakantieperiodes.
- Op 4 zaterdagen biedt Arriva u namens de gemeente Dordrecht gratis openbaar vervoer in de stad Dordrecht aan. Het gratis OV geldt op 1, 8, 15 en 22 december in alle bussen van Arriva in Dordrecht.
(met uitzondering van het Vraagafhankelijk Vervoer bijv. regiotaxi.)

Deel dit bericht met je vrienden!