maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Oud-wielrenner Steven Rooks op bezoek bij Vorm Bouw

8 december 2007

PAPENDRECHT - Op zaterdag 8 december bracht Steven Rooks (oud-profwielrenner) een bezoek aan VORM Bouw. Hij sprak de groep van 40 VORM medewerkers die in mei 2008 de beruchte Alpe d’Huez gaan beklimmen (op de fiets) en informeerde over deze bewuste rit. Ook gaf hij een presentatie van zijn overwinningen en carrière als prof-wielrenner.

Steven Rooks zal in mei 2008 de fietsers begeleiden en coachen. Hij wordt in opdracht van het bouwbedrijf de coach die volgens een uitgekiend handboek (op CD-rom) de groep sportieve medewerkers op de berg, zowel als op de ‘weg’ daar naar toe, intensief zal begeleiden.
De directie van VormBouw ziet dit soort investeringen als een goede vorm van gezondheidsbevordering, ofwel ‘maatschappelijk ondernemen.

Foto: Richard van Hoek

Lees meer over:

vorm bouw steven rooks
Deel dit bericht met je vrienden!