maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Dieven aangehouden op de veerweg

9 december 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van zondag 9 december op maandag 10 december twee mannen van 21 en 31 jaar uit Litouwen aangehouden op de Veerweg. De twee worden verdacht van auto-inbraak. Een bewoner, wonend in de Lindenzoom hoorde omstreeks 01.40 uur een harde klap, werd hiervan wakker en keek uit het raam. Hij zag de twee onbekende mannen ‘bezig’ in de auto van zijn overbuurman.

De man twijfelde geen seconde en schakelde de politie in. Ook de overbuurman werd gewekt. De auto bleek te zijn ingeslagen waarna de inbrekers een navigatiesysteem en de radio/cd speler buit maakten. De politie traceerde het tweetal op de Veerweg. Bij hun fouillering kwamen diverse inbrekersgereedschappen tevoorschijn. In de berm naast de auto lagen drie tassen met daarin gestolen spullen uit auto’s. De politie stelt een onderzoek in.

Lees meer over:

veerweg auto-inbraak
Deel dit bericht met je vrienden!