zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Schaakinstuif voor leden en niet-leden

20 december 2007

PAPENDRECHT -Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam houdt vrijdag 28 december een schaakinstuif voor leden en niet-leden. Vanaf 20.00 uur kan in het denksportcentrum in Papendrecht worden gespeeld.

In de interne competitie van de club zorgde Gerrit de Jong voor een verrassing door Philip Kraaiveld zijn tweede nederlaag te bezorgen. Koploper Teus Punt kwam tegen Jo Pattinama niet verder dan remise. Aan de kop van de ranglijst heeft hij nu gezelschap gekregen van Meinte Smink, die Dirk Dooren versloeg. Zahir Likic verraste Marius de Wit en Kees Brinkman maakte korte metten met Wim Roodnat. Rob Honing en Hans van de Beukel deelden het punt.

In de B-groep deed jeugdspeelster Diana Gairabekova weer van zich spreken via een zege op David Fitzpatrick. Zij gaat nu aan de leiding in deze groep, waarin Theo Punt won van Pieter de Bruin. Jack de Ruijter moest in het stof bijten tegen Jaap Lip.

In de jeugdgroep wonnen de drie koplopers hun partij, zodat Wendy Blonk, Dillon Hugers en Martijn van de Beukel na 15 speelronden gezamenlijk aan de leiding blijven.

Deel dit bericht met je vrienden!