maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht wint 10e editie van ASWH-toernooi

28 december 2007

PAPENDRECHT - Op donderdag 27 december werd dit toernooi weer voor de 10 keer gespeeld, waarvan negen keer onder de naam ASWH/Cascade-zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi is verder gegaan onder de naam als ASWH/MUNICH-toernooi. Munich is een zaalvoetbalschoen en wordt geïmporteerd door FROS International BV, een van de grootste importeurs van exclusieve sportmodemerken binnen de Benelux.

Het 10e toernooi telde weer de vaste deelnemende verenigingen: Barendrecht, Groote Lindt, Heerjansdam, Papendrecht, Rijsoord, RVVH, ASWH en VVGZ. Papendrecht werd de overtuigende winnaar door in de finale Rijsoord op gedegen wijze met 2-1 te verslaan. Als beste keeper werd Dennis van Rosendaal van Papendrecht uitgeroepen.

Lees meer over:

toernooi zaalvoetbal
Deel dit bericht met je vrienden!