zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Bekerstunt van schakers

12 januari 2008

PAPENDRECHT - Het bekerviertal van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft de kwartfinales bereikt van het bekertoernooi. Op het twee klassen hoger spelende Overschie werd een verrassende overwinning behaald.
Bert Terlouw en Philip Kraaiveld zorgden voor winstpunten, nadat Pieter Modderkolk zich gewonnen had moeten geven. Meinte Smink kon daarna volstaan met een remise, al moest hij daarvoor nog alles uit de kast halen.

Het tweede team leed een gevoelige 5-3 nederlaag tegen het laaggeplaatste vijfde team van Ivoren Toren uit Rotterdam. Alleen Nikki Twigt en Peter van Wermeskerken kwamen tot winst. Ramon van der Stelt en Arie Speksnijder bereikten remise, maar de overige vier partijen gingen verloren.
In de interne competitie verstevigde Teus Punt zijn koppositie door een soepele overwinning op Magnus Souverein.

Deel dit bericht met je vrienden!