maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Groen BV uitgeroepen tot Uniplan-bedrijf van 2007

18 januari 2008

PAPENDRECHT - Schildersbedrijf Groen uit Papendrecht is uitgeroepen tot het Uniplan-bedrijf van 2007. De verkiezing, die op 17 januari 2008 plaats vond in het Geldmuseum te Utrecht, is een jaarlijks initiatief van Uniplan en richt zich op de circa 80 bij haar aangesloten ondernemingen.
Ditmaal waren vijf bedrijven genomineerd. Bij de beoordeling let Uniplan op zaken als beleid, uitstraling in de markt, het aantal binnen gehaalde opdrachten, performance, conversie en natuurlijk de kwaliteit van het geleverde schilderwerk.

Jeroen Verboom, de Uniplan-adviseur van Schildersbedrijf Groen nam vol trots de prijs tijdens de druk bezochte bijeenkomst in ontvangst; een trofee met oorkonde en een bos bloemen.
Steeds meer particuliere woningbezitters en leden van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), Onderwijs- en Zorginstellingen kiezen voor een onderhoudsabonnement waar het gaat om onderhoudswerkzaamheden aan de buitenschil van hun pand. De redenen hiervoor zijn kostenbeheersing, kwaliteitsgarantie en zekerheid. Vooral voor tweeverdieners en 50-plussers blijkt deze aantrekkelijke vorm van aanpak van het onderhoud aan hun woning bijzonder aantrekkelijk te zijn. Uniplan BV te Groningen biedt via haar dealers een meerjarig onderhoud van schilderwerk aan particuliere woningen op basis van een abonnement.

De organisatie Uniplan biedt sinds 1997 het handige kwalitatief hoogwaardige Uniplan Onderhouds Abonnement met een betaalbare oplossing voor het onderhoud aan particuliere woningen vertelt Jeroen Verboom. “Het particulier woningbezit is de laatste tien jaar sterk gegroeid”. Op het gebied van onderhoud kwamen er wensen voor een op maat gesneden onderhoudsplan, technische duidelijkheid en een aantrekkelijke financiële regeling. Het achterstallig onderhoud groeide de laatste jaren sterk. Vaak werden noodzakelijke werkzaamheden op de lange baan geschoven. Met ons Uniplan onderhoudsabonnement, waarbij klantvriendelijkheid, betaalbaarheid en eenvoud de belangrijkste ingrediënten zijn, komen wij tegemoet aan de wensen van een grote groep huiseigenaren.” Een vrijblijvende offerte is aan te vragen bij Schildersbedrijf Groen BV.

Lees meer over:

groen bv uniplan-2007
Deel dit bericht met je vrienden!