woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Passaatjeugt heerst over regiocrosscompetitie

21 januari 2008

PAPENDRECHT - De jongste categorieën van AV Passaat heersen over de wedstrijden in het kader van de regiocrosscompetitie. In 8 van de in totaal 14 leeftijdscategorieën eisten de jonge Papendrechtse atleten afgelopen zaterdag in Ridderkerk de eerste plaats op. In totaal stonden er zelfs 17 atleten in de verschillende leeftijdsgroepen op het ere-podium.

Het dit jaar gestarte talentenprogramma voor de middenlange afstand werpt nu al zijn vruchten af. Onder leiding van trainer Addy Ruiter krijgen de geselecteerde C en D junioren 1 maal per week speciaal op deze discipline gerichte training. In de wedstrijd op de Ridderkerkse Gorzen leverde dit bij de C en D junioren drie van de vier eerste plaatsen op. Julie van de Bout, Marije Severijnen en Sven Maliepaard werden respectievelijk bij de meisjes D, de meisjes C en de jongens C op overtuigende wijze winnaar. Bij de jongens D kwam daar ook nog eens een mooie derde plaats bij voor Yoram Polak.

Bij de pupillencategorieën werd nog eens vijf keer de eindstreep door een oranjeblauwe loper als eerste gepasseerd. Meest opvallend daarbij was de uitslag bij de jongens pupillen B, waarbij zelfs de eerste vijf atleten van AV Passaat afkomstig waren.

De volledige resultaten voor Passaat: jongens pupillen mini: Jordi Schmid 1e, Arne van der Linde 2e, Sander van Tuijl, 4e, jongens pupillen C: Thijmen Vogel 2e, Max Polak, meisjes pupillen C: Gabriëlle Opmeer 1e, jongens pupillen B: Robert ten Hulzen 1e, Diego Groeneveld 2e, Sam Kraaijeveld 3e, Mitchell Fritse 4e, Matthijs Hogervorst 5e, jongens pupillen A1: Tijmen van Straten 1e, Maurits van Halderen 2e, Dylan Huisman 7e, jongens pupillen A2: Dion Cirk 1e, Damian den Ouden 5e, Jasper Sterrenburg 13e, meisjes pupillen A2: Lindy van den Bout 2e, Laura van Tuijl 9e, Renate de Greef 10e, meisjes junioren D: Julie van den Bout 1e, Elaina Toma 4e, Michelle van der Wens 6e, Pricilla Huisman 10e, jongens junioren D: Yoram Polak 3e, Mike Willeijns 11e, Bas Westbroek 12e, Martijn Opmeer 14e, jongens junioren C: Sven Maliepaard 1e, Robin Bosje 6e, meisjes junioren C: Marije Severijnen 1e, Charlotte Westbroek 2e, Tessa Louter 3e.

Lees meer over:

av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!